Ден на отворените врати в Магистърската програма по иновации, предприемачество и финанси

1 MIEF-OpenHouseDay-2Магистърската програма по иновации, предприемачество и финанси отново отваря вратите си за всички, които искат да се докоснат до практично и интерактивно висше образование на 24 май от 09:30 ч. в сградата на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ). Този път участниците ще имат възможност да се присъединят към дискусия на тема „Анализ и оценка на инвестиционни проекти”, част от дисциплината “Оценка на бизнес проекти“. Темата ще бъде представена от Йордан Недев, главен изпълнителен директор на Bianor, гост-лектор в програмата.

Йордан Недев има богат опит в областта на корпоративните финанси, придобивания и сливания. Професионалната му кариера е започнала като консултант по приватизацията на български компании в немската консултантска компания Roland Berger. Бил е главен изпълнителен директор на инвестиционния посредник CEE Securities преди да се присъедини към екипа на MMD Partners. През 2011 г. приема предизвикателството да поеме поста на изпълнителен директор на БДЖ. Притежава балакавърска степен по Стопанско управление на СУ “Св. Климент Охридски”, магистърска степен по Финанси от London Business School, както и MBA от Central European University. Освен възможността да влязат в клас, участниците в Деня на отворените врати ще разберат какви стипендии предлага програмата, условията и процедурата за кандидатстване, и не на последно място – защо да се запишат точно в тази магистратура и какви знания и умения ще придобият след като завършат. Събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация на уеб сайта на магистърската програма.1 yordan-nedev-e1400504299408

Магистърската програма по иновации, предприемачество и финанси се отличава със силно изразената си практическа насоченост. Представят се най-новите практични методологии и бизнес инструменти. Предприемачи и мениджъри представят реални казуси на български и чуждестранни компании. А самите студенти имат възможност да разработват казуси свързани с тяхната работа. Това са действащи предприемачи, хора, които желаят да стартират свой бизнес и експерти с изявен лидерски потенциал. Лекциите се провеждат събота и неделя, което им дава възможност да не откъсват от работата си, докато учат. Продължителността на програмата обхваща три семестъра.

Още по темата:

Денят на отворените врати във ВУЗФ разкрива тайната на иновациите

Ден на отворените врати във Висшето училище по застраховане и финанси

Интерактивна дискусия INNOVATION TALKS надниква отвъд границите на иновациите и предприемачеството

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *