Девет вдъхновяващи истории провокират позитивна промяна на Форум КЛЮЧ

10006634_10201991291807805_1411303841_oШестото издание на Форум КЛЮЧ ще се проведе на 15 март 2014 г. от 11.00 часа в залата на Модерен театър. Тази година събитието се провежда под мотото „Сподели промяната” и както обикновено има за цел да провокира и мотивира младите хора за участие в каузи и инициативи в полза на обществото. Форумът е инструмент за стимулиране на свободен обмен на идеи, работа в мрежа и гражданска активност. Той е интерактивна платформа за популяризиране на организации и личности, техните каузи, пътя, който са извървели и успехите, които са постигнали.

В това издание лектори на инициативата ще бъдат актьорът Башар Рахал, който ще представи позицията си по темата колко е важно да вярваме в това, което правим; журналистът и блогър Илия Темелков, който ще говори за младите хора, гражданския сектор и Академия КЛЮЧ; предприемачът Ивелин Моллов ще отговори на въпроса как бизнесът и високите технологии могат да направят света едно по-добро място; един от създателите на сайта Българска история Марио Мишев ще разсъждава върху това защо историята е толкова важна и защо пътят към бъдещето е вярата в младите хора. В събитието участват още успели предприемачи и млади хора, променящи обществото и градската среда.

Програмата включва три блока представяния на лектори, всяко от които с продължителност от 15 минути. След 16.00 ч., организаторите 42 тренинг, Фондация 42 и Фондация СМАРТ, партньорите и лекторите на форума ще очакват участниците, които имат желание да се срещнат с тях в неформална среда и да зададат въпросите, които ги вълнуват, в бара на Модерен театър.

Спонсорите и организаторите са предвидили награди за участниците с направена предварителна регистрация от сайта на Форум КЛЮЧ, http://forum-klyuch.info/upcoming/tickets/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *