Главният прокурор ще присъства на промоцията на абсолвентите от Юридическия факултет на ПУ

0

Главният прокурор на Р България Сотир Цацаров ще присъства на официалната церемония по връчване на дипломите на абсолвентите от Випуск 2017 г. на Юридическия факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ на 16 април, понеделник. Тържеството ще се проведе в Спортната зала на висшето училище на бул. България № 236 А, от 10:00 ч.

 

Близо 200 студенти, редовно и задочно обучение, ще получат дипломите си за завършено висше юридическо образование в ПУ „Паисий Хилендарски“. От тях 17 са отличниците на Випуск 2017 на Юридическия факултет. За всеки от тях са предвидени награди: грамота за отличен успех, книги, предоставени от издателство „Сиела“, и едногодишен безплатен абонамент за правно-информационната система „Сиела“.

 

Първенец на випуска е Кристиан Райчев с успех „Отличен – 5.99“. Дипломата ще му връчи лично Сотир Цацаров.

 

На промоцията на Випуск 2017 на ЮФ ще присъстват още Савина Петкова – председател на Общински съвет – Пловдив, съдия Явор Колев – председател на Административен съд – Пловдив, адвокат Стефан Левашки – председател на Адвокатска колегия – Пловдив, Георги Титюков – зам.-кмет на Община Пловдив, както и представители на съдилищата и прокуратурата в града под тепетата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *