ВУЗФ стартира безплатна онлайн Финансова академия за ученици

За пета поредна година Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира безплатна Финансова академия за ученици от 11 и 12 клас, с която си поставя амбициозната цел да ги потопи в необятния свят на финансите и да ги срещне с едни от големите и успели имена в сектора. Финансовата академия започва на 21 февруари и ще продължи до 25 февруари, а занятията в нея ще се проведат всеки ден от 15:00 часа. За да даде възможност на ученици от цялата страна да се включат, ВУЗФ ще проведе безплатната академия онлайн.

По време на Финансовата академия учениците ще се с едни от големите и успели имена във финансовия сектор, които да им разкажат от първо лице за пътя, който са изминали до върха. Един от специалните гости ще бъде и Денислав Димчев – успешен предприемач, който от млада възраст успява да реализира един от най-успешните Youtube сериали с близо 400 000 последователи в дигиталната платформа. Самият той притежава и един от най-големите Tik Tok канали у нас с 21 милиона последователи.

Лектори в академията ще бъдат бъдат водещи преподаватели от ВУЗФ, както и Сафет Кадир – риск мениджър в най-популярната дигитална банка в Нидерландия Knab и алумни на ВУЗФ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *