ВУЗФ приема студенти до 6 октомври

0

След множество постъпили запитвания от студенти и интерес към новите бакалавърски и магистърски програми, Висшето училище по застраховане и финанси удължи приема си за новата 2017/2018 учебна година. Всеки, който иска да се запише в някоя от практически ориентираните специалности във ВУЗФ, може да го направи като кандидатства онлайн до 6 октомври.

Приемът е организиран по специалности и форми на обучение и се извършва на конкурсен принцип. Начинът на кандидатстване пък е изключително удобен – зрелостниците трябва да попълнят онлайн специализиран тест на ВУЗФ и да изпратят есе по предварително уточнена тема. При балообразуването се взимат предвид и оценките от държавните зрелостни изпити.

В магистърските програми се приемат студенти с успех от дипломата за завършено висше образование „Добър“ или по-висок.

За още по-голямо улеснение и удобство, ВУЗФ пусна и онлайн чат, където всички кандидат-студенти могат да задават въпросите си и да получат светкавичен отговор. Възможността за кандидатстване онлайн, дистанционните програми и онлайн чата в уебсайта на ВУЗФ, са някои от стъпките на университета в посока дигитализиране и модернизиране на обучението на студентите. Този тип гъвкавост цели да даде възможност на студентите да канализират усилията си в натрупване на ценен практически опит още докато учат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *