ВУЗФ организира отворени врати за февруарски си прием

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира отворени врати за всички кандидат-бакалаври и кандидат-магистри на 26 и 27 януари. По време на тях екипът от експерти и преподаватели на бизнес университета ще разкаже от първо лице повече за февруарския прием на студенти и за широката гама от академичните програми и предимствата на обучението във ВУЗФ. Кандидатите за бакалавърските и магистърските програми ще научат повече за богатото съдържание от видео лекции, които са достъпни за студентите в университета през целия обучителен процес и за всички внедрени модерни, иновативни и високотехнологични форми и методи на преподаване при нас.

Отворените врати за студенти ще се проведат онлайн в платформата Google meet, за да може кандидат-бакалаври и магистри от всяка точка на България и света да се включат в тях и да зададат своите въпроси. Тези от кандидат-студентите, които няма да успеят да се включат, могат да си запишат час за индивидуална консултация или да посетят университета на място.

По време на отворените врати на бизнес университета преподавателите и специалистите от ВУЗФ ще дадат важни насоки около целия кандидатстудентски процес и ще разкажат повече за това как кандидатите могат да станат студенти в един от най-реномираните бизнес университети в страната през летния семестър на учебната 2021/2022 и да започнат обучението си през февруари. Какви са възможностите за стипендии, какви са сроковете за записване и какви са индивидуалните консултации и мрежата от бизнес контакти, от които можете да се възползват студентите на ВУЗФ – тези и още важни теми ще бъдат засегнати по време на отворените врати.

На 26 януари ще се проведат срещите с кандидат-бакалаври, а 27 януари ще бъде отделен за консултации с кандидат-магистрите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *