ВУЗФ започва кампания по ранен прием на кандидат-студенти

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) поставя официално начало на ранния прием на кандидат-студенти в бакалавърските си програми за академичната 2023/2024 г. За първа година престижният бизнес университет дава възможност за прием още през месец ноември, предоставяйки възможност на всички дванадесетокласници да кандидатстват и да станат възпитаници в първото частно висше училище в България, специализирано в областта на бизнеса, икономиката, мениджмънта, маркетинга и предприемачеството.

Ранният прием ще продължи до 31 януари 2023 г. и се осъществява без кандидатстудентски изпит, само с препоръка от учител. Всички кандидат-студенти, които се запишат в някоя от бакалавърските програми на ВУЗФ по време на този период, ще получат 20% отстъпка от семестриалната такса за първата година от своето обучение. Приемът във висшето училище е ограничен в малки групи, което позволява осигуряване на високо качество на обучение и индивидуално отношение към всеки студент. След запълването на групите във всяка програма, приемът ще бъде преустановен.

Документи за кандидатстване за ранен прием могат да се подават на място в университета или онлайн на имейл priem@vuzf.bg. При подаване на заявленията за кандидатстване, екипът на ВУЗФ ще се свърже индивидуално с всеки кандидат-студент и ще подпомогне целия процес по консултацията и записването му.

ВУЗФ е в топ 4 на най-добрите висши училища в България в направление “Икономика”, според най-новото издание на Рейтинговата система на висшите училища в България за 2022 г. Завършилите ВУЗФ са сред най-високоплатените специалисти в направление “Икономика” в България за 2022 г. с облагаем доход от 2956 лв., което нарежда университета в Топ 3 по този показател. Процентът на приложение на придобитото висше образование на пазара на труда и реализация по призвание на завършилите ВУЗФ се запазва изключително висок – 67,7%, което отрежда на висшето училище трето място по този показател.

ВУЗФ осигурява обучение, силно обвързано с реалния бизнес, както и възможности за практика в големи национални и международни компании, което спомага за успешната професионална реализация на студентите. Той е сред малкото университети, в които студентите във всички бакалавърски специалности изучават лични финанси, финансови технологии и кръгова икономика, които са приоритетни направления за тяхната подготовка.

Всеки кандидат-студент, който желае да получи допълнителна информация за ранния прием във ВУЗФ, може да се възползва от възможността за индивидуална консултация.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *