Всичко, което е добре да знаете за професионалните дронове

Може би почти няма човек, който да не е чувал за дрон и да не знае какво представлява той. Това е вид безпилотен летателен апарат, който има малки и компактни размери и, с който се правят снимки и видеа от високо. За разлика от обикновенните, едни професионални дронове се различават по функции, които притежават. В следващите редове ще ви разкажем накратко всичко, което е добре да знаете за професионалните дронове.

За разлика от останалите, едни професионални дронове издържат доста повече време в режим на летене. Средно професионалните дронове могат да прекарат в полет около 40 минути, при обикновенните това време е съкратено на 2 – около 20 минути.

Всички професионални дронове имат допълнителни и множество сензори за избягване на препятствия. В повечето случаи сензорите са във всички посоки, каквито са и професионалните дронове в онлайн магазинът Airzone.bg.

Височината на която се изкачват едн професионани дронове също е по-голяма. Обикновено при добрите и качествени модели тя достига до 10 км. което от своя страна дава друга и различна перспектива и възможност за заснемане на страхотни кадри от високо.

Професионалните дронове имат камера с голяма резолюция и възможност да правят снимки и видеа с отлично качество. Много от моделите в онлайн магазинът Airzone.bg имат камери от 48 мегапиксела и успешно правят HDR снимки и видеа. Моделите там имат и възможност за правене на нощни снимки с перфектно качество, което е още един страхотен плюс. Освен това една много голяма част от професионалните дронове разполагат с GPS и Wi-Fi функции, както и с възможност за проследяване на самото устройство и то в реално време. Това не е всичко – една много голяма част от професионалните модели дронове разполагат с огромно вградено място за съхранение на снимки и видео записи, а някои дори имат опция за слот за карта с памет.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *