Видео новините на Мтел отбелязват две години

0

IMG_7168.JPGОнлайн видео корпоративните новини на Мтел станаха на две години. По повод празника двама от зрителите могат да спечелят смартфона HTC Desire 310 заедно с футболна топка от УЕФА Шампионска Лига, в специалната празнична игра.

Тъй като новините стават на две годни, рожденият ден беше отбелязан в компанията на малчуганите от детската градина на Мтел. Празненството и новата игра на новините са представени в празничното му издание.

Mтел е първата и единствена засега компанияв България, която преди две години започна излъчването на собствени видео новини. За този период компанията излъчи над 80 емисии и събра над 150 хиляди гледания онлайн. До момента в месечните игри на видео новините, които се наложиха като успешен канал за комуникация, бяха раздадени над 15 мобилни устройства.

Всяка седмица емисията се подготвя от комуникационня екип на Мтел и се води от един от специалистите му. Във видеоемисиите телекомът прави кратък обзор на новините, излъчени от компанията в предходната седмица. Те се разпространяват в интернет – Facebook страницата на компанията, уебсайта й и в сайтовете за видеосподеляне.

Мтел новини има собствена игра, която се радва на голям зрителски интерес. Всяка седмица във видеоемисиите се задава въпрос към потребителите, свързан с Мтел. Далите верен отговор във Facebook, участват в края на всеки месец в томбола за спечелването на специална награда.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *