Български кандидат-студенти с интерес към бизнеса получават интерактивна подготовка с лектори от Нидерландия и Великобритания

0

В интерактивни работилници с фокус бизнес специалности, за първи път ще участват родни кандидат-студенти. Това ще се случи на 7-ми март, по време на изложението „Европейско образование за успешна кариера“ в хотел „Хилтън“, София.

Паралелно с представянето на водещи европейски университети, организаторите от ЕДЛАНТА са подготвили интерактивни работилници под ръководството на преподаватели в бизнес факултетите на университети от Великобритания и Нидерландия. В реална академична среда ще се решават истински казуси от големия свят на бизнеса – справяне с кризисни ситуации, рискови инвестиции и много други предизвикателства пред всеки предприемач или бизнес мениджър.

Напълно безплатно, нашите кандидат-студенти ще усетят от първо лице процеса на преподаване и работа в екип и ще провокират своята находчивост и изобретателност, справяйки се с комуникация само на английски език.

Интересът към икономическите специалности и бизнеса в цял свят, включително и у нас, не стихва през последните няколко години. Над 30% от студентите се насочват именно към специалности, като мениджмънт, бизнес администрация, бизнес аналитикс, управление на проекти, събития и ресурси и много други.

Желаещите да се включат в интерактивните бизнес работилници ще получат сертификат за своето участие, който могат да приложат към документите си за  кандидатстване в чужбина. Това ще им даде предимство пред конкурентите, тъй като университетите предпочитат кандидати, които са по-информирани.

За участие в интерактивните работилници и семинари е необходима регистрация за изложение Европейско Образование 2020.

Регистрацията е безплатна и отворена за всички ученици и техните родители. Събитието стартира в 10 часа, а програмата от презентации и интерактивни работилници започва в 10.30 часа на 7 март в хотел“Хилтън“, София.

Повече информация за изложителите и програмата на изложението можете да намерите на: https://www.edlanta.com/obrazovanie-za-uspeshna-kariera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *