Безплатен форум ще ориентира младите IT специалисти в избора им на кариера

0

file0001344599812На 28 ноември от 9.30 ч. в Интер Експо Център София ще се проведе ден на кариерното развитие в IT бранша TechDojo. За разлика от много други събития в областта, TechDojo ще акцентира върху най-новите трендове и възможности за кариерно развитие на млади IT специалисти.

Еднодневният форум е безплатен за ученици и студенти с интереси в областта на информационните технологии, както и за всички желаещи посетители. В рамките на събитието ще се проведат младежки конкурс за създаване и разработване на мобилни и уеб приложения, уъркшоп по програмиране и лекционна част, в която мениджъри, успешни предприемачи и представители на стартъп компании и развойни центрове ще мотивират аудиторията за възможностите, които предлага ИКТ сектора.

“Днес технологичният сектор предлага едни от най-добрите възможности за реализация, но динамиката на неговото развитие и иновациите, появяващи се на ежедневна база, правят все по-труден изборът на кариерен път за младите IT специалисти. Нови платформи в сферата на мобилните приложения, бизнес софтуера и нови класове устройства се появяват непрекъснато. Форумът TechDojo ще ориентира младите специалисти в тези области” – споделя един от организаторите на събитието и издател на списание b2b Magazine Валентин Маринов.

Форумът за кариерното развитие в IT бранша TechDojo се организира от списанието за бизнес и лайфстайл b2b Magazine и технологичния сайт PixelMedia.bg. Събитието ще се фокусира върху някои от най-новите платформи за софтуерна разработка и последните иновации в областта.

Повече информация е достъпна на уеб сайта: http://techdojo.info

——————————————————————————————————————————–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *