Безплатен курс по разработка на мобилни приложения стартира на 8 ноември

00000Софийският университет „Св. Климент Охридски” и JobTiger, с подкрепата на Samsung, организират безплатен курс за разработка на мобилни приложения за младежи. Курсът, който стартира на 08 ноември, включва практичесто обучение от доказани специалисти и кариерно ориентиране за всички участници.

Участниците ще научат как да създават собствено мобилно приложение, ще развият предприемаческите си умения и знания за бизнес развитие, както и ще научат как да планират професионалната си кариера. Важно изискване към кандидатите е да са на възраст между 18 и 25 години, да имат отлични познания по поне един обектно-ориентиран език за програмиране, както и мнго добро владеене на английски език.

В рамките на курса всеки участник ще разработи свое мобилно приложение и ще развие конкретен сценарий за неговата бизнес реализация. Ще се проведе персонално кариерно консултиране с всеки участник. Всички успешно завършили курса участници ще получават сертификат от Софийски университет „Св.Климент Охридски“ и ще бъдат препоръчани на подбрани работодатели, търсещи специалисти в сферата на завършения курс.

Повече информация за обучението е достъпна ТУК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *