Безплатен абонамент към Уча.се с таблети от VIVACOM

Безплатен абонамент за една от най-популярните и утвърдени платформи за видео уроци – Уча.се, осигурява VIVACOM за началото на новата учебна година. Той е част от комбинираното предложение на телекома за таблет по избор и тарифен план за данни i-Traffic XL+, което стартира от 02.09.2019 г. Така учениците ще разполагат с удобно устройство с голям екран за учене и 30 000 МВ интернет на максимална скорост за търсене на интерактивно образователно съдържание. С тази инициатива VIVACOM продължава дългосрочната си стратегия за дигитализация на образованието и използването на новите технологии в учебния процес, така че той да бъде по-интересен и резултатен за децата. Успешен пример в тази посока е платформата Уча.се. Тя съдържа видео уроци и тестове по всички предмети от 1. до 12. клас, представени на интересен и разбираем език.

Родителите, които искат да дадат на децата си възможност да учат по нов и забавен начин, могат да избират между голямо разнообразие от таблети, включени в портфолиото на телекома. Подходящ вариант за учениците е HUAWEI T5 с впечатляващ 10.1″ Full HD дисплей. Устройството разполага с 5МР основна камера и 2МР предна камера. MediaPad T5 е разполага с процесор HUAWEI Kirin 659, позволяващ максимална ефективност на устройството. Благодарение на него таблетът консумира по-малко енергия по време на употреба. Вътрешната памет е 16GB с възможност за разширение до 256 GB чрез microSD, a RAM паметта е 2GB. Устройството е на цена 9,98 лв. на месец в комбинация с i-Traffic XL+.

Любителите на SAMSUNG могат да заложат на GALAXY TAB A 10.1 2019, който също разполага с удобен 10.1″ Full HD дисплей за максимално добро визуално изживяване. Таблетът притежава и чипсет Exynos 7904 и батерия с капацитет 6150 mAh. Устройството има два говорителя с технология Dolby Atmos и 8MP основна и 5MP селфи камери както и с 2GB RAM, и вътрешна 32GB разширяема памет. SAMSUNG GALAXY TAB A 10.1 2019 е на цена от 10,98 лв. на месец с план i-Traffic XL+.

Разнообразието от таблети се допълва от изключително достъпния LENOVO TAB 7 Essential само за 1 лев в брой с план i-Traffic XL+. Отличаващо при модела е 7.0“ дисплей с HD резолюция – подходящ избор за гледане на видео или филми. Освен с добро визуално качество, устройството е плюс за всяко семейство. Всеки член от семейството може да си направи отделен потребителски профил и да го ползва поотделно. Лекият и удобен модел притежава и 16GB вътрешна памет.

Предложението за безплатния абонамент към Уча.се за 6 месеца е в сила с покупка на всеки един таблет или лаптоп от портфолиото на телекома, в комбинация с тарифен план  i-Traffic XL+. Промоцията стартира на 02.09.2019 г. и ще бъде активна до края на същия месец.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *