АУБ кани училищата от България да се присъединят към програмата “Граждански почетен медал”

0

Американският университет в България (АУБ) учредява „Граждански почетен медал”, който ще се връчва на заслужили гимназисти в 11-и и 12-и клас, демонстрирали изключителни постижения в лидерството, академичните занимания и гражданската ангажираност в общността си или по света. За целта АУБ има честта да покани училищата от цяла България да се присъединят към програмата „Граждански почетен медал”. Номинираните от своите училища ученици ще получат 20 000 щ.д. стипендия, разпределени по 5 000 щ.д. за четири години.

Училищата-партньори по тази програма могат да номинират един дванадесетокласник, завършващ през 2022 г., и един единадесетокласник, завършващ през 2023 г., чиито изключителни лидерски качества, академични усилия, социална ангажираност и гражданска активност заслужават високо признание. Номинираните ще имат шанса да станат част от глобална мрежа от изключителни млади хора, които ще вдъхновяват и оформят по-добро бъдеще за нашето общество. След номинация от своето училище и успешен прием в Американския университет в България, всеки носител на „Граждански почетен медал” ще получи 20 000 долара стипендия, разпределени по 5 000 щ.д. за четири години.

Екипът на АУБ се ангажира да сподели повече подробности за процеса и да разговаря с всички училища, проявили интерес към програмата „Граждански почетен медал”. Всяко училище може да заяви своя интерес да се присъедини към програмата на Граждански почетен медал | AUBG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *