Американският предприемач Грант Кардон ще направи обучение в България през февруари

Grant Cardone seminar picИзключително успешният американски предприемач, бизнес експерт и специалист в сферата на продажбите, Грант Кардон, идва в България на 12-ти февруари в София, за да представи своето обучение – „Бизнес и Живот по 10“, съобщава сайтът за стартъп новини Newbusiness.bg.

Бестселър автор на New York Times, Amazon и Barnes and Nobles, автор на книгата „Продай или се продай”, спечелила наградата Axiom, и създател на персонализирани програми за търговско обучение за Fortune 500 компании, Кардон оглавява световните класации за „Топ 10 експерти по продажби“ и „Топ 10 бизнес коуч специалисти“, а основаната от него компания Cardone Enterprises е обявена за една от най-успешните компании за обучения в света.

Кардон е създател и водещ на телевизионното шоу Turnaround King, в което демонстрира как да се оживят бизнесите и да се върнат обратно към ръст, независимо от тежкото състояние на икономиката. Уникалният и земен подход на Кардон, заедно с хумора, остроумието и заразната енергия, му позволяват да ангажира всяка публика, давайки му титлата „Предприемач на 21-ви век.”

Предлага практически съвети по продажби, маркетинг, изграждане на марки и предприемачество чрез различни медии – списания, онлайн, телевизия и радио, както и чрез редица книги, аудио пакети и семинари. Неговата страст е да научи хората как да продадат идеите си, своите продукти и услуги, независимо от икономическия климат, предоставяйки практически инструменти, необходими за изграждане на собствено положение и успех по пътя към професионалните върхове.

“Успехът е твой дълг, ангажимент, отговорност“ е мотото на предстоящото събитие, на което международно признатият експерт в бизнеса и продажбите ще изнесе своето най-популярно обучение – „Бизнес и Живот по 10“. Вземете инструментите, от които се нуждаете, за да постигнете успех. Направете го на 12-ти февруари в София. Регистрирайте се на www.grantcardone.bg/10x-семинарът и се възползвайте от намалените коледни билети за ранно записване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *