Обучение “Как да кандидатстваме по европейски програми за младежки проекти”


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/konsulti/public_html/uchi.bg/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 241

 

DSC07732За обучението

Искате ли да получите финансиране и да реализирате собствен проект в младежката сфера? А знаете ли какви са програмите, по които можете да кандидатствате и как да представите проекта си?

Всичко, което е нужно да знаете за кандидатстването по младежки европейски програми, ще разкрие еднодневното обучение, организирано от портала за европейско финансиране ProjectMedia.bg.

Ще бъде отделено внимание на програмите Еразъм+ (ключови дейности 1 и 2), Европа за гражданите, Оперативна Програма “Човешки ресурси” и др. Ще навлезете в тънкостите на изготвянето на документи, изискванията на оценители и много други полезни теми.

 

Кога?

Събитието ще се проведе на 8 януари 2015 г. в презентационната зала на СуперХостинг.БГ на бул. “Д-р Г. М. Димитров” №36, София.

 

DSC07728Повече за лектора

Обучението ще води Александър Куманов, който има над 10 годишен опит в сферата на европейските програми. Дългогодишен лектор, основател на най-големия форум в неправителствения сектор у нас – Ключ, както и на организацията 42 тренинг. Александър води тренинги по теми, свързани с подготовката и управлението на проекти, неформалното образование и различни младежи дейности.

 

Какви са ползите за участниците?
 

В рамките на курса той ще представи актуални възможности за кандидатстване по програми за младежки проекти. Участниците ще имат възможност да обсъдят свой собствен проект или идея, както и да споделят досегашния си опит.

 

  За кого е предназначено обучението?

То е подходящо за представители на неправителствени организации, доброволци, социални предприемачи, неформални клубове, младежки организации, активисти, както и за всеки, който има желание да кандидатства за европейско финансиране с младежки проект или просто да навлезе в тематиката.

 

Организатори и партньори

Обучението “Как да кандидатстваме по европейски програми за младежки проекти” се организира от портала за европейско финансиране ProjectMedia.bg в партньорство с с най-голямата хостинг компания у нас СуперХостинг.БГ.

За повече информация следете събитието във Facebook.

Цени и регистрация

За ранни записвания – до 22.12.2014 г. включително цената е промоционална – 35 лева. При регистрация след този срок таксата за участие е 50 лева.

Посочените цени са крайни и върху тях не се начислява ДДС.

За записване, пишете на адрес info@uchi.bg или използвайте контактната форма.

 

Verification

  • Submit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *