Три причини да изберете тези услуги

Борис е на 18 години. Той току–що е завършил средното си образование в Езикова гимназия във Варна и решава да продължи обучението си в чужбина, като се спира на няколко университета – във Великобритания, в Дания, в Холандия и в Швейцария. Борис започва отрано да подготвя всички необходими за кандидатстване документи, защото всяко учебно заведение има специфични изисквания и апликационни форми, които трябва да се попълнят.

Вера е от Пловдив, но от няколко години живее и работи в Мюнхен, Германия. Именно тук тя среща любовта на живота си, за когото възнамерява да се омъжи. За да се случи това обаче, Вера се нуждае от куп документи, за да може да сключи брак. В Германия може да бъде сключен легитимен граждански брак само съгласно определената от закона форма. Заявлението за сключване на граждански брак следва да бъде подадено в съответната служба по гражданското състояние. От чужденците, желаещи да сключат граждански брак се изисква Удостоверение за семейно положение, Удостоверение за липса/отсъствие на брак, представяне на свидетелство за официално обявяване на предстоящото бракосъчетание в родината, на декларация за готовност за сключване на граждански брак или на медицинско свидетелство, разрешително за престой в страната.

Иван има малък, но доста успешен бизнес. Наскоро, след пътуване на изложение в Дубай, той получава предложение за сътрудничество с местна фирма и откриване на офис там. След няколко седмици бъдещите му партньори ще дойдат в България и той трябва да планира срещи, да подготви договори, да намери юридическо лице, което да следи за легитимността на всичко. Има и още нещо, което е много важно. Партньорите му държат комуникацията и оформянето на документите да бъде арабски, а познанията на Иван са на базово ниво.

Три напълно различни човека. Три напълно различни ситуации. Три житейски пътя, които най – вероятно никога няма да се пресекат. Но и пред тримата има една изключително важна за решаване задача. Да намерят агенция, която да им съдейства за придвижване на документите.

Търсенето на агенция за легализация и преводачески услуги съвсем не е лека задача, която може да бъде неглижирана. Защото именно от професионализма на хората в нея може да зависи живота и бъдещето на даден човек. Когато търсите фирма трябва да обърнете внимание не само на това, дали предлага съответния езиков превод, но и да притежава лиценз за превод и легализация на документи, издаден от Дирекция „Консулски отношения“ към МВнР, да работи с квалифицирани преводачи, да има специализация в медицински, юридически, технически и други документни преводи, да притежава богат и доказал се опит.

Алма Консулт ООД е сред най–добрите агенции у нас и предоставя на клиентите си цялостно обслужване в областта на превода и легализацията на документи – квалифицирани преводи; заверка на документи във всички български институции и в чуждестранните представителства и консулства в РБ; легализация на документи в Дирекция „Консулски отношения“ при МВнР.

Освен това не е нужно да ходите до офиса, ако нямате възможност или време, а да изпратите всичко онлайн, а готовите документи ще ви бъдат доставени с куриер. Официални документи се легализират само в София, като заверяването им в Дирекция „Консулски отношения“ към МвнР е гарантирано.

Когато планираме бъдещето си и искаме успехът да е с нас, всичко трябва да е точно, безпроблемно и леко. Когато сме с правилния партньор, това е гарантирано!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *