Ива Дойчинова ще участва в осмото издание на форум “Ключ”

_DSC1676B 100Журналистката Ива Дойчинова ще бъде гост-лектор в осмото издание на форум “Ключ”, което ще се проведе на 18 октомври в сградата на Модерен театър на ул. Върбица 12, София. Събитието отново ще представи на своята аудитория вдъхновяващи примери на хора постигнали много за „останалите“ в обществото.

Общо 9 уникални истории на известни личности ще бъдат разказани на сцената на форума. Присъстващите ще се срещват с учредителя на фондация „Очи на четири лапи” Албена Алексиева, предприемачът Том Хигинс, който развива концепцията за “възобновяемите реклами” в социалната мрежа Ятото, продуцентът и режисьор Ирена Даскалова и др. Събитието включва още съпътстващи инициативи, игри и неформални срещи с лекторите.

Форум КЛЮЧ е събитие за провокиране и мотивиране на младите хора за участие в каузи и инициативи в полза на обществото. Форумът е инструмент за стимулиране на свободен обмен на идеи, работа в мрежа и гражданска активност. Той е интерактивна платформа за реализиране на организации и личности, техните каузи, пътят, който са извървели и успехите, които са постигнали.

Участието в КЛЮЧ е безплатно за всеки, регистрирал се и взел своя билет през системата за регистрация на forum-klyuch.info/upcoming/tickets.

Повече информация е достъпна в уеб сайта на форума.

Още по темата: Форум Ключ от септември и във Варна

Певицата Йоанна ще участва във Форум КЛЮЧ-Варна innowave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *