Обучение “Как да си направим онлайн магазин за един ден”

 DSC07737Искате ли собствен онлайн магазин?


През последните години онлайн продажбите стават все по-популярни и все повече предприемачи създават свои електронни магазини. Дрехите, техниката, козметиката и ръчно изработените стоки са само част от браншовете, в които онлайн продажбите бележат сериозен ръст.

Предимствата на онлайн магазините са много – те са по-евтини от създаването на традиционен физически магазин, не се налага да плащаме наем и позволяват да продаваме навсякъде, а не само в определена физическа локация.

Онлайн бизнес без инвестиции
Другата добра новина е, че напоследък нараства броят на платформите, които позволяват да създадем собствен онлайн магазин с минимални средства.

 

Научете как!
Как лесно и бързо да си направим пълноценен онлайн магазин – това е темата на практическо обучение, което ще се проведе на 9 януари 2015 г. в презентационната зала на СуперХостинг.БГ на бул. “Д-р Г. М. Димитров” №36, София.

 

В рамките на курса ще бъдат представени възможностите на платформите WordPress и Shopiko. Участниците ще имат възможност да работят по собствен проект или идея, така че в края на учебния ден биха могли да разполагат с изграден онлайн магазин.

 

За кого е предназначено обучението?
 

Обучението е подходящо за стартиращи предприемачи, собственици на малък бизнес, автори на ръчно изработени стоки, занаятчии, дистрибутори, както и всеки, който желае да се научи да създава онлайн магазини. За участие не се изисква предишен опит в програмирането.

 

DSC07734За лекторите

Сред лекторите ще бъде един от основателите на онлайн платформата Штрак – Николай Нинарски. Той е писал плъгини и теми за WordPress, участвал е в правенето на множество сайтове с него и е бил гост-лектор на WordCamp Sofia за responsive design с WP.

 

Организатори и партньори

Обучението се осъществява в партньорство с най-голямата хостинг компания у нас СуперХостинг.БГ, която ще осигури и един от лекторите на събитието. Организатор е технологичният уеб сайт PixelMedia.bg.
За повече информация следете събитието във Facebook.

Цени и регистрация

За ранни записвания до 22.12.2014 г. включително цената е промоционална – 80 лева. При регистрация след този срок таксата за участие е 140 лева. Посочените цени са крайни и върху тях не се начислява ДДС.

За записване пишете на e-mail адрес info@uchi.bg или използвайте контактната форма:

[vfb id=’1′]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *