Продължава записването за курсовете по руски език в ПУ “Паисий Хилендарски”

0

Продължава записването за курсовете по руски език за студенти, ученици и възрастни, които ще стартират през месец март в Центъра за езици и междукултурна комуникация при Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Обучението се осъществява с подкрепата на Центъра за руски език и култура към висшето училище, а предлаганите нива на владеене са А1 – начинаещи, А2 – средно напреднали, и руски език за ученици между 1 и 5 клас.

 

В началото на учебната 2017-2018 година ПУ „Паисий Хилендарски“ вече стартира първа серия от курсове по руски език, за които се записаха курсисти на всякаква възраст. Към момента всички показват добра успеваемост и имат желание да задълбочат познанията и комуникативните си умения по отношение на руския език и култура, разказват организаторите.

 

Преподавателите русисти на Пловдивския университет се стараят да удовлетворят индивидуалните потребности на всеки курсист – от подготовка за обучение в Русия на кандидат-студенти до изучаване на руски език за работни цели. Детският курс се провежда предимно в съботните дни с помощта на интерактивните ресурси на Центъра за руски език и култура в Нова сграда на ПУ „Паисий Хилендарски“.

 

Крайният срок за записване за новите курсове е до 9 март 2018 г. Желаещите да се включат в избраното от тях езиково ниво, могат да се запишат посредством онлайн форма на следния директен линк: http://rumir.uni-plovdiv.net/registracia. Допълнителна информация може да се получи на телефонен номер: 0879 481 381, контактно лице  е Анастасия Кехайова.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *