Иновативен кариерен формат събира ИТ специалисти от България и Европа

 

Иновативното кариерно събитие за ИТ специалисти – Career Show Tech 2021, ще се проведе на 19 и 20 май изцяло онлайн. На събитието 100+ водещи компании и 2000+ ИТ специалисти от страната и Европа ще имат възможността да провеждат предварително уговорени онлайн срещи в специално разработена платформа.

 

“Тенденцията за преминаване към модел на дигитализирана икономика доведе до естественото засилване на интереса към възможностите за професионално развитие в ИТ сектора. Анализите на пазара на труда показват фокусирано внимание към отворените технически позиции, както и повишена нужда от квалифицирани ИТ специалисти. Това затвърди идеята ни за необходимост от създаването на платформа, посветена на търсещите и предлагащи кариерни възможности в сферата на високите технологии и Career Stow Tech е естествена стъпка напред към посрещане нуждите на сектора”, споделя Симона Харизанова – съосновател на Career Show.

 

Благодарение на иновативната платформа, създадена специално за Career Show, през двата дни на събитието, кандидати и работодатели ще могат да провеждат предварително организирани 10-минутни лични видео срещи, а специалната мачмейкинг технология с подробни филтри ще позволи подборът и срещите да се организират по възможно най-бързия и ефективен начин.

 

Освен лични видео срещи с работодатели, участниците ще се включат в интерактивна програма с дискусии, виртуални демонстрации и уъркшопи. Програмата ще бъде насочена към подобряване на практически умения, оптимизация на работния процес и поддържане на баланса между работа и личен живот. Признати експерти и лектори ще споделят съвети и практики за професионално и личностно усъвършенстване, а онлайн форматът на Career Show Tech 2021 дава възможност на участниците да се включат от всяка точка на света.

 

Регистрацията за събитието е безплатна, но задължителнa на www.careershow.bg/tech/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *