Ericsson стартира лаборатория за OpenDaylight общността

logo_opendaylightEricsson стартира нова лаборатория, за да подкрепи и подпомогне напредъка на OpenDaylight общността и да даде възможност на Software Defined Networking (SDN) разработчиците да интегрират, тестват и проверяват своите приложения в OpenDaylight екосистема. Лабораторията е в кампуса на Ericsson в Сан Хосе, Калифорния и ще даде тласък на разработването на SDN приложения от програмисти.

Лабораторията ще осигури OpenDaylight Network среда, отворена за всички SDN разработчици на базата на съгласуван график. “Възможностите за програмиране на мрежата и оперативната й съвместимост са две ключови цели на проекта OpenDaylight”, каза Нийла Джак, изпълнителен директор, OpenDaylight. “Страхотно е, че Ericsson посвещава значителни ресурси в подкрепа на интеграцията и тестването на SDN и NFV иновации и приложения, разработени от общността.”

Лабораторията стартира работа по време на първата среща на върха на OpenDaylight на 04-05 февруари 2014 в Санта Клара, Калифорния. SDN разработчици ще могат се запознаят с услугите, предоставяни от лабораторията, и да се включат в работния й график, като изпратят имейл на ODLopenlab@ericsson.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *