Уникални подаръци за книгоманиаци

Чудите се какъв подарък да подарите на онези ваши приятели, които са запалени по четенето? Освен книга, разбира се, има много други неша, които можете да им изберете.

Калъф за книга или аксесоар за отбелязване на страници могат да бъдат както красиви, така и много креативни подаръци, особено ако са ръчно изработени.

Лампа за четене или ваучер за книги са практични предложения, които със сигурност ще ви свършат работа.

Но защо да не направите по-нестандартен и персонален подарък този път? Ако желанието ви е такова, разгледайте онлайн магазина Dreboliiki.com и със сигурност ще намерите това, което търсите.

Какво ще кажете например да подарите стоманен сейф за скъпоценности с визията на речник? Той представлява здрава метална кутия с ключалка, която е облицована с картонени корици и по нищо не се различава от истинска книга. Поставен до останалите книги в домашната библиотека, този уникален тайник не би събудил интерес и подозрение у никого.

Друга подходяща възможност да изненадате свой приятел, който обича да чете, е като му подарите касичка за пари, прикрита зад фасадата на книга за Хари Потър. С форма и дизайн, имитиращи класическа книга с магии от училището за магии и вълшебства „Хогуортс”, тази книга – касичка е перфектното място за събиране на джобни пари или стотинките, останали от рестото в магазина.

Идеен подарък за почитатели на кулинарната литература е дървена дъска за рязане, която също изглежда като книга. Дъската е направена от бук и върху нея е издълбано заглавието „Ромео и Жулиен”.

А замисляли ли сте се за манерка за алкохол в книга? Този подарък е подходящ за мъже – дори и да не са толкова запалени по четенето, със сигурност ще им хареса. Манерката-книга е с компакти размери, което я прави лесно преносима навсякъде. От вътрешната страна на предната й корица има място, на което можете да запишете вашето пожелание. А преди да поднесете подаръка, не забравяйте да го напълните с любимо питие!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *