Уеб сайт организира дискусия на живо с лидери на ЕС

Месец на единния пазарПо повод месеца на единния европейски пазар (23 септември – 23 октомври) сайтът www.yourideasforeurope.eu предоставя възможност на всеки да се свърже с лидери на Европейския съюз и да даде своите предложения за промяна.

На сайта всеки може да гласува, да споделя идеи и коментари, и да участва в тематични онлайн чатове с експерти и създатели на политики. Онлайн дебатът е посветен на четири ключови области: работни места, социални права, банки и електронна търговия като на всяка тема ще бъде отделена по една седмица.

Петимата, изпратили най-обещаващите идеи, ще бъдат поканени да участват в дебата по телевизия Euronews на 23 октомври в Европейския парламент в Страсбург, с който ще бъде закрит Месецът на единния пазар.

Месецът на единния пазар е инициатива на Европейския парламент, Европейската комисия и други европейски институции. Събитието цели да събере онлайн гражданите и лицата, които отговарят за създаването на политиката на Европейския съюз. “Присъединете се към онлайн дебата и вашата идея може да се превърне в бъдеща европейска политика”, призовават организаторите.

Можете да се включите в онлайн дебата на живо ТУК!

Четете още: Сайт организира онлайн чат с лидерите на ЕС

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *