Търсят се стажанти комикс художници и аниматори

1980425_10153070498324625_1218956768_oГрозен Ентертейнмънт обяви свободни позиции за стажанти: комикс художник, 2D аниматор и 3D аниматор. Стажът се осъществява по проект “Студентски практики” на Министерство на образованието и науката. Кандидатстването се осъществява през сайта на образователното министерство, а успешни профили за позициите са студенти с желание да създават впечатляващи комикси и анимации.

Стажът предлага възможност за участие в реални 2D и 3D анимационни продукции и комикс проекти. Всеки стажант ще има индивидуален ментор, който ще го въведе в процеса на работа. А най-добрите постижения ще бъдат наградени с постоянен ангажимент по проектите в трите отдела на фирмата.

Проект “Студентски практики” се изпълнява в партньорство с всичките 51 висши училища и водещи компании от различни сектори. За успешно приключило се счита практическото обучение, проведено в реална работна среда в рамките на 240 часа. След приключването на практиката на студента се изплаща стипендия в размер от 480 лв. В бюджета на проекта са предвидени и средства за възнаграждение на академични наставници от висшите училища и ментори от страна на работодателя.

Повече информация е достъпна ТУК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *