„Съпругата помежду ни”, спиращ дъха бестселър на „Ню Йорк Таймс”

На 15 юни излиза от печат бестселърът на „Ню Йорк Таймс” „Съпругата помежду ни”, сатанински умен и напрегнат трилър, изследващ усложненията в брака и непредвидимите последици от тях!

 

Историята в „Съпругата помежду ни“ (превод: Надя Баева, 424 стр., цена: 19 лв.) е разказана от името на Нели и Ванеса, които са обичали един и същ мъж. Ричард е очарователен, щедър, финансово независим, с налагаща се самоличност. Кара Нели да се чувства защитена. Колкото до Ванеса, някогашната любов е изместена от неприязън и недоверие. А също и от страх. Но кой кого наблюдава? Кой кого манипулира? Кой е агресорът и кой жертвата? На кого да вярваме? Затегнете предпазните колани и се пригответе за кошмарно пътуване. Защото няма да можете и за миг да се откъснете от тази книга.

 

Сара Пеканен е автор на световноизвестни бестселъри, като всички са белязани от неочакван обрат в сюжета. Съпругата помежду ни  е зашеметяващ психологически трилър, в който всички първоначални предположения рухват, за да ви отведат до един умопомрачителен финал. Сравняван с „Не казвай сбогом” и „Момичето от влака”, романът вече е в процес на екранизация. Съавторка на Пеканен е дебютантката Гриър Хендрикс, която има 20 години опит като редактор. Текстовете й са публикувани в „Ню Йорк Таймс” и Пъблишърс Уийкли”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *