Създайте уют в дома си в 3D фототапет

Виждали ли сте някъде декорирана стена с фототапет и да се замислите, че това би стояло много добре и на онази голяма “гола” стена вкъщи, но трудно бихте си харесали толкова много фототапет, за да го залепите и да бъде първото нещо, което се вижда и приковава погледите на всеки гост, който влезе в помещението. В електронния магазин на фирмата Фототапети 24 – на страниците на 3D фототапет от Fototapeti24.com – има различни дизайни, теми и материи. 3D фототапетите са многофункционални и без проблем ще задоволят очакванията на всеки един от вас.

Създайте уют в дома си в 3D фототапет

Голямото разнообразие дава възможността те да бъдат поставени във всяка една стая в дома ви. 3D фототапет с морски мотиви за банята, героите от Замръзналото кралство за детската стая, каменни и дървени мотиви за хола, природен пейзаж или градски мотиви за спалнята и т.н. Геометрични фигури, имитиращи големи прозорци или просторни тераси, от които гледката е зашеметяваща. Сами можете да си представите колко различно ще изглежда всяко помещение, слагайки 3D фототапет на стената. В каталога на онлайн магазина на фирмата можете да намерите всякакви дизайни и цветове, които да превърнат дома ви в едно интересено и забележително място, за което всеки посетител да говори след това.

3D фототапетите са триизмерни, което създава илюзия за по-широко пространство. Впечатляващата им концепция стимулира въображението на всеки един от нас, пренасяйки ни в една изцяло нова Вселена. Изображенията са изключително детайлни и реални, изпълнени с множество окраски, багри, графики, форми и цветове.

Избирайки такъв 3D фототапет за дома си, вие ще разнообразите интериора и обстановката и коренно ще промените облика на стаята. Те създават както оптически по-обширно пространство, така и чувсвто за хармония и комфорт, но и модерен и забележителен вид на помещението.

Всеки 3D фототапет, който можете да намерите на сайта на електронния магазин, е изработен от специална хартия, която е устойчива на намокряне и влага, което ви гарантира, че няма да се скъса при нанасяне на тапетното лепило при монтажа. Прикрепянето на фототапета към стената става много лесно. В сайта са описани подробно няколко стъпки, чието правилно изпълнение, ви осигурява безупречен резултат. Не е невъзможно да ги залепите сами, просто трябва да бъдете с повишено внимание през цялото време и да не правите прибързани решения.

В зависимост от това какъв размер 3D фототапет сте си поръчали, той не идва цял, а разделен на равни части. Имате приложено и лепило към комплекта, което е абсолютно безплатно и е подарък.

Поръчката на 3D фототапет става лесно без да е нужно да се регистрирате. Единственото, което се изисква от вас, е да попълните няколко празни полета с вашите лични данни и координати. Всички артикули са в наличност на склад, затова и доставката може да се нарече експресна – до един работен ден, а в някои случаи дори и в рамките на същия ден при условия, упоменати на сайта. Куриерските услуги се поемат от изпращача, т.е. имате изцяло безплатна доставка. Фирмата работи с транспортната фирма Спиди, която има офиси в цялата страна, но все пак вие имате право и да посочите точен адрес, до който да ви бъде доставена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *