Стартира семинар на тема „Фолксваген в практиката”

Семинар ФолксвагенЕкип от Фолксваген застрахователно дружество, Австрия започна работа със студенти на Варненския свободен университет. Семинарът стартира на 14 април и протича при засилен интерес, а участващите в него 20 студенти от Факултет „Международна икономика и администрация“ са подбрани след специална селекция.

В първия ден на семинара, който ще продължи до 16-ти април, лекторите представиха концерна Фолксваген и групата за финансови услуги, както и корпоративната философията за планиране. Фолксваген застрахователно дружество, Австрия член на Volkswagen grouр, една от най-големите автомобилни компании в света, е партньор в обучението на учебно-тренировъчните фирми във Варненския свободен университет.

Специално за работа със студентите във Варна пристигна Томас Швайхофер – член на Управителния съвет на австрийското застрахователно дружество. В рамките на обучението студентите ще се запознаят с успешните бизнес практики в един от най-големите концерни в света и ще работят върху реални казуси. Интерактивният модел на обучението е един от примерите за успешното партньорство на Варненския свободен университет с бизнеса.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *