Първият дигитален кариерен форум в България „Младите могат“ отправя видео предизвикатество

10003345_925704274124753_5682457102606132824_nСтартира „Младите могат“ – първият по рода си дигитален кариерен форум в България, част от онлайн платформата за млади професионалисти – www.jobio.me.
Проектът дава възможност на всички, които търсят работа, да докажат своите умения чрез включване в зададени от компаниите предизвикателства. Това се случва единствено чрез записването на видеоклип в рамките на 2 минути. Така компаниите ще бъдат улеснени, а кандидатите ще имат по-добра възможност да представят уменията си по нетрадиционен начин.

В дигиталния кариерен форум могат да вземат участие всички млади професионалисти, които се стремят към личностно и професионално развитие и са готови да приемат предизвикателства. Проектът приветства и младите инициативни хора, които желаят кариерно развитие и признание от големи компании. Проектът ще даде по-широко поле за изява на търсещите работа и шанс да докажат уменията си. От друга страна, на компаниите се предлага възможност за по-лесен и качествен подбор на кадри, комуникирайки с всички кандидати дигитално. Така „Младите могат“ прави търсенето на работа ефективен процес и ще даде увереност на младите професионалисти да покажат способностите си и спечелят доверието на работодателите още при кандидатстването си.

Всички желаещи да се включат в проекта трябва да се регистрират и да попълнят профила си в онлайн платформата www.jobio.me, където се намират и всички предизвикателства на компаниите. Ако регистриран участник приеме някое от тях, е време за съществената част – записване на видеоклип до 2 минути – отговор на зададеното предизвикателство.

JOBIO е онлайн платформа, която подобрява процеса по търсене на работа, давайки шанс на кандидатите да докажат уменията си и получат възможност за кариерно развитие. Повече информация за проекта и Jobio е достъпна на www.jobio.me или във Facebook (https://www.facebook.com/jobio.me)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *