Стартира безплатно обучение за софтуерни инженери

telerikНад 1 000 курсиста ще се обучават през новата учебна година в софтуерната академия на Телерик. Програмата за практическо обучение на софтуерни и ИТ специалисти стартира в края на месец октомври за пета поредна година.

Работата в ИТ е сред най-желаните и най-скъпо платените в света и дава възможност за бързо кариерно развитие, убедени са преподавателите в софтуерната академия. От Телерик припомнят, че във всяка софтуерна компания в България има средно по 8 незаети ИТ позиции и прогнозират, че през 2015 г. българският ИТ сектор ще се нуждае от 20 хил. специалиста.

С над 40 професионални практически курса по програмиране, софтуерни технологии, софтуерно инженерство, работа в екип, личностни и бизнес умения, академията подготвя безплатно хиляди млади хора за професията “софтуерен инженер”.

През сезон 2013-2014 г. в софтуерната академия ще се изучават практически ориентирани съвременните езици и технологии за разработка на софтуер, програмиране, бази данни, уеб технологии, уеб разработка, разработка на мобилни приложения, десктоп приложения, качествен програмен код, работа в екип и др.

Прочетете повече за кандидатстването на сайта на академията ТУК

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *