Сглобяеми къщи с метална конструкция: защо да изберем такива?

Какъв вид строителство да изберем, ако не разполагаме с твърде голям бюджет? Вариантите се оказват доста, особено, ако в желанието си да построим къщата на мечтите си, намалим малко от излишните детайли, както и размерите на самата къща. Но тогава какво би останало, освен само бледо подобие на мечтания дом,- бихте попитали и с право. Не си заслужава да правим компромиси, нито с големината на пространството, нито с всички необходими условия, които предварително сме искали и които оформят облика на уютния дом, който винаги сте желали. Да разгледаме възможностите за качествен и освен това ниско-бюджетен строеж. Сглобяема къща EvtinDom.eu: защо да изберем такава? На първите места се борят факторите – бързо и евтино, като останалите, но не по важност предимства се подреждат веднага до тях, като: висока енергийна ефективност, устойчивост при земетресения и многогодишна гаранция.
Сглобяеми къщи с метална конструкция: защо да изберем такива?
Бързината, необходима за построяване на подобни къщи е в резултат на липсата на необходимост от съхнене на материалите. Не случайно този вид строителство се нарича сухо. За разлика от тухлените сгради, например, в които между отделните етапи на строежа е нужно технологично време, за да могат да изсъхнат, преди да се премине към следващия, то в случая със сглобяемите къщи такъв момент няма. Ето защо самата постройка може да бъде готова и то само в рамките на няколко месеца. Веднага щом получите разрешение за строеж, той може да започне, а за получаването на съответните разрешителни и оформянето на цялата документация, можете да разчитате на пълно съдействие от страна на EvtinDom.eu. Освен сглобяеми къщи с метална конструкция, можете да изберете още и строеж на метални халета, както и търговски обекти и много други, като гаранцията на металната конструкция е сто години.

Към допълнителните строителни дейности в проекта, можете да включите и изработка и монтаж на алуминиева или PVC дограма, както и изграждането на електро и ВиК инсталации, пречиствателни системи и др. При избора на една от видовете сглобями къщи с метална конструкция, към просторния и уютен дом, можете да изберете и направата на басейн, оградиа и прекрасна веранда, от която да посрещате изгревите. За повече подробности вижте в EvtinDom.eu. и изберете най-добрия вариант за вас и вашето семейство.

огради

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *