Първото по рода си електронно издателство за авторска литература стартира у нас

kindle-paperwhite-in-cover“Книгоиздаването може да бъде лесно и зелено” е мотото на първото по рода си у нас издателство за електронни книги alGol press. Вярвайки в максимата, че мисията на всяка книга е да намери читатели, а мечтата на всеки автор – да бъде издаден, екипът на издателството предоставя възможности за публикуване на книги, списания, вестници и други продукти в мобилни формати. Така електронните версии на продуктите стават достъпни за читателите им от всяка точка на света.

Алтернативното издателство за авторска литература предлага издаване на творбата в електронен вариант. Така авторите получават възможност да добият популярност и да бъдат забелязани от печатните издателства. Издателството предлага допълнителни услуги по изработката на електронна книга като: професионална редакция, дизайн на корицата и маркетинг, които са в пъти по-евтини, в сравнение със стандартния вариант. alGol press се заема и с разпространението на готовия продукт като го прави достъпен в най-големите международни онлайн книжарници – Apple iBookstore, Kobo, Copia, Scrbd и съвместим с най-популярните електронни четци като Kindle, iPhone, iPad, NOOK и Sony Reader.

Една от целите на alGol press е да увеличи броя на електронните книги и издания, които са достъпни в интернет на български език. С дейността на издателството електронните продукти стават все по-достъпни за българите в чужбина и хората, които пътуват много и искат да се информират в движение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *