Психологически тренинг подкрепя младите хора в избора им

10628304_10152743336568744_8674668322361850483_nОт 30.10 до 02.11 в Essence Center на ул. “6-ти септември” 37, София ще се проведе семинарът за тийнейджъри “Към същността”. Психологическият тренинг подкрепя младите хора в периода от живота, когато често си задават въпросите „Кой съм Аз?”, “Какво мислят другите за мен?”, “Какво искам?”, “Ще се справя ли?”, “Ще постигна ли мечтите си?”.

Той е изграден върху основните идеи на семинарите “Същност”, но предадени чрез методи и преживявания, които отразяват и отговарят на нуждите и предизвикателствата на динамичния свят на младия човек. Семинарът “Към същността” за тийнейджъри не дава готови решения, а съпътства младежите в пътуването им към себе си и другите и в избора им: да преодоляват с повече увереност страховете и несигурността; да превръщат по-лесно неуспехите в ценен опит; да опознават себе си и градят пълноценни взаимоотношения с другите; да поемат отговорност за живота си и повярват в своя потенциал да сбъдват мечти си.

Семинатър се организира от фондация „Същност”, която е една от първите и най-големи организации с богат опит в сферата на личностното развитие в България. Мисията на организацията е да вдъхновява за положителната промяна хората, които да постигат резултати чрез своите собствени цели, проекти и ресурси.

Повече информация за семинара за тийнейджъри “Към същността” е достъпна ТУК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *