Представители на 4-те най-добри бизнес училища идват в София на 10-ти април

600_315_SofiaNSEAD, IESE, Cornell Johnson and Rotterdam са водещи световни бизнес училища, които ще се съберат на едно място на 10 април в хотел Radisson Blu Grand (ул. Народно събрание 4, гр. София). Те ще бъдат основните участници в специално MBA събитие – MBA25. В рамките на събитието всеки, който обмисля възможността за бизнес образование, може да общува лично с представители на самите училища, както и да посети информационните сесии и мастер класовете по програмите за обучение и кандидатстване на програмата MBA25.

Инициативата предоставя пълна информация за МВА директно от представителите на 25-те най-добри бизнес училища в света, както и възможност за лична среща с официален представител на всяко едно от тях. Всеки участник получава личен график за срещи и информационни сесии, за да оползотвори времето си максимално. Форматите на събитието МВА25 са следните: лична среща с представител на училището само с предварително одобрени кандидати; публична презентация от представители за бизнес училища и програми; панелна дискусия с участието на випускници на най-добрите бизнес училища; коктейл с участници и представители на бизнес училища в приятелска атмосфера.

Събитието е подходящо за хора с интерес към MBA програми, които имат амбицията да започнат собствен бизнес или търсят успешна кариера в голяма международна компания. Допълнителна информация и регистрация са достъпни на следния адрес: http://goo.gl/yLNiD2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *