Пловдив си има нова ИТ академия

people-learning-tendrikПловдивската фирма Tendrik стартира нова инициатива. Tendrik Academy е най-новото начинание, което ще има за цел да сподели дългогодишен опит, придобит в сферата на онлайн търговията и дигиталния маркетинг, за да спомогне за развитието на потенциала на записалите се. По техни думи Пловдив се събужда от дълга летаргия и към момента е все по-активен към нови и обществено-полезни дейности. Затова са решили и те да допринесат към положителната промяна с това, в което са най-добри.

Докато главният фокус на бизнеса е насочен към столицата, все повече градове се стремят да променят това и да изместят фокуса на събитията. Академията на Tendrik ще се постарае да да зададе нов тон на обученията извън столицата, за да предостави липсващата частица за успеха. Академията ще се състои от курсове с изцяло практическа насоченост, водени само от специалисти в съответната индустрия.

Началото ще бъде поставена с практическото обучение „Първи стъпки в електронната търговия“. Чрез него ще се създаде една стабилна основа от знания и основни понятия, върху която всеки ще може да изгради успешен онлайн бизнес и дигитална стратегия. Той ще е подходящ и за тепърва прохождащи в онлайн сферата, и специалисти в тази постоянно променяща се индустрия. Обучението ще се води от двама специалисти в сферата – Петър Дяксов (CEO на Tendrik) и Иван Абаджиев (CTO на Tendrik). Те са собственици на свои успешни онлайн магазини и ежедневно работещи за постигане на успеха и за чужди такива.

Обучението ще се проведе в рамките на месец – от 8 ноември до 6 декември 2016 година. Ако се запишете до края на октомври, цената, която ще трябва да заплатите, е 249 лева. Ще имате и възможност да се запишете след това, до самото начало на обучението, но на цена от 299 лева.

Курсът ще ни научи и на бизнес, и на техническата част от създаването на един успешен онлайн магазин. От правните въпроси, бизнес плана и дигиталната стратегия, до закупуване на домейн, инсталиране на софтуер, модули и други функционалности към него, в края на курса всеки, записал се, ще има собствен работещ онлайн магазин, създаден с уникално съдържание.

За да се запознаете с цялостната програма или за по-подробна информация може да посетите уебсайта на Академията, фейсбук събитието или да се свържете с Tendrik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *