Остават 4 дни за регистрация в Digital KidZ

_DSC1676B 100Digital KidZ е първата по рода си конференция за деца и технологии със зона за игри, чиято мисия е да открои новите бизнес възможности и да насърчи по-доброто образование и комуникация с децата на новото време.

Събитието е подходящо за специалисти в дигиталния бранш, които ще имат възможността да научат повече за ефективните визуални комуникации. Предприемачи и собственици на бизнес ще разберат как да изградят лоялност с новия клас потенциални потребители, пред които да позиционират бизнеса си. Специалисти от сферата на образованието ще получат различен поглед върху потребностите на “новите деца” да използват технологиите в комуникацията и как това влияе на учебния процес.

Digital KidZ е събитие, фокусирано на децата. Всички посетители ще имат възможността да доведат своите деца, за които са осигурени занимания според възрастта и интересите им.

Лектори по време на събитието ще бъдат маркетинг специалист, представители на бизнеса, родители, психолози и преподаватели. Всички те ще дискутират новата пазарна среда и потребностите на децата в името на по-ефективна бранд комуникация и по-ефективно образование.

Повече информация и регистрация са достъпни на уеб сайта на конференцията.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *