Онлайн платформа бележи нова ера в индустрията по подбор на кадри

HireHive_MariyaЕкипът на компания Амейз (Amaze) представи иновативната за България платформа за подбор на кадри HireHive.bg като част от програмата на тазгодишното изложение HR Industry. Посетителите на изложението бяха първите, които имаха възможността да видят новия софтуер и да присъстват на атрактивна демонстрация на стрелба с лък, която да илюстрира бързината и ефективността на новата платформа HireHive.bg.

Hirehive.bg е разработен от млад екип предприемачи от компания Амейз (Amaze) и цели да промени начина, по който бизнесът работи с агенции по подбор на персонал. Платформата е безплатна за ползване и не изисква допълнителна инсталация. Тя позволява на работодателите да контролират процеса и таксите, да ангажират няколко одобрени агенции, както и да имат достъп до най-добрите кандидати. Агенциите от своя страна, получават иновативен канал за бизнес развитие, чрез който лесно, бързо и безплатно да откриват нови клиенти и свободни позиции. Резултатът за всички е по-бързо, по-качествено и по-оптимално запълване на свободни позиции.

Платформата официално стартира този четвъртък, 13-ти февруари. Екипът на Амейз е провел предварителни разговори със заинтересовани работодатели и агенции, които вече могат да се регистрират и да тестват продукта. Регистрацията е безплатна и е вече отворена за всички играчи на пазара. От Амейз продължават активно да обогатяват софтуера с нови функции и очакват в най-кратки срокове да имат критична маса от потребители, които да се възползват от богатия потенциал на HireHive.bg.

Още по темата: Млад екип представя иновативен проект на български HR форум

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *