Образователен център Давитоз – обучение за всички възрасти

В Давитоз можете да намерите курсове както за ученици, така и за възрастни. Центърът организира курсове по езици, компютърен софтуер, училищни предмети и над 40 професии и професионални направления. Зали за обучение има в София, Варна и Бургас, но повечето курсове са достъпни и онлайн, което е удобно за всеки, който няма време да пътува.

Центърът е специализиран в професионалното обучение за възрастни, както по езици, така и по професии, като например готвач, фризьор, маникюрист, заварчик, счетоводител и много други. За повече информация за лицензираните курсове по професии посетете сайта на професионалните курсове http://www.davitoz.com

В Давитоз Ви очакват квалифицирани преподаватели и практически подход към ученето – много практически часове както по професиите, така и в говоренето и писането на чужд език. Всичко това спомага за по-лесното и бързо усвояване на материала и подготвя курсистите за реални условия на работа както в България, така и в чужбина. Повече информация за курсовете, както и тестове за определяне на ниво можете да намерите на сайта на центъра http://www.davitoz.org или на тел. 0899978893.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *