Курс по хотелска анимация в Младежки център Пловдив

От април в Младежки център Пловдив стартират серия професионални курсове за аниматори в 4 и 5-звездни хотелски комплекси за младежи от 16 до 29 г. Всеки курс е петдневен и ще се провежда целодневно, като в реална ваканционна среда. Курсистите ще придобият умения да водят спортни турнири и детски мероприятия, шоу програми и дискотеки, арт ателиета и занимателни игри, танцови и театрални атракциони, модериране на тиймбилдинг и др.

Обучението по анимация ще даде на младежите увереност при комуникация с различни хора, умения за презентиране, възможност за изява на личните таланти и креативност, подобряване на уменията по чужд език, нови приятелства и възможности за пътешествия и най-вече усвояване на нова професия и възможност за активна заетост в сезона в реномирани хотели и ризорти у нас и в чужбина.

Партньор на Младежки център Пловдив в обученията е фирма Фън Ауторити- Action Team- една от първите компании за хотелска анимация в страната и лидер с 12-годишен опит във водещи хотелски комплекси в  България, Гърция, Кипър и Испания.

Курсовете са за младежи от 16 до 29 г., местата са ограничени. За повече информация и записване: 0888 900676.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *