Как да продаваме успешно в България?

Как да продаваме успешно в България, като привличаме успешно клиенти и създаваме дългосрочни отношения с тях, научаваме от известния бизнес консултант и търговец Хари Аничкин, в книгата му „Вземете парите! Българската книга за продажби” (ИК „Сиела”).  Изданието предлага 30 начина да подобрите продажбите си и да станете професионален търговец веднага, след като прочетете тази  книга.

Авторът на програмата за обучение на мениджъри и търговци „Лемън мениджмънт” – популярният търговец и бизнес консултант Хари Аничкин, разкрива методите за успешни продажби и дава полезни съвети как да овладеем изкуството на търговията и продажбите в книгата си „Вземете парите! Българската книга за продажби”.

Благодарение на дългогодишния си опит като търговец и консултант по продажби Аничкин описва подробно различните етапи от процеса на продажбата и дава съвети от личния си опит и от опита на успешни търговци и фирми за това как да се привлече вниманието на клиентите, как да се общува с тях, какви типове клиенти има и какви стратегии е най-добре да бъдат приложени при всеки различен тип, както и каква е тайната на дългосрочните отношения с клиентите. Авторът  предлага своя собствена типология на клиентите и тяхното потребителско поведение.

Книгата е своеобразен наръчник за всеки, който се интересува и(ли) занимава с търговия. Благодарение на 30-те начина за подобряване на продажбите, които Аничкин предлага, всеки може да стане професионален търговец за максимално кратко време.

Ето какво казва в книгата си „Вземете парите. Българската книга за успешни продажби” самият Хари Аничкин:

Един от най-големите проблеми на търговските фирми, чиито резултати не са задоволителни, е, че не разполагат с подготвени търговци, които да познават процеса на продажбата. Във фирмената им политика не съществува план за комуникация и няма описани точните стъпки, по които да вървят търговците, за да превърнат интереса на потенциалните си клиенти в покупка. Накратко, всички си седят по бюрата и чакат някой да се обади и да дойде да купи нещо, но това не се случва. Ето защо тази книга е необходима. Тя предлага точен, ясен, последователен и напълно работещ модел на продажбения процес.

Снимката на корицата е дело на Николай Иванов, а оформлението – на Фиделия Косева.

Ето какво казва за книгата популярният журналист и водещ на „Стани богат“ и „Биг Брадър“, Ники Кънчев:

Уникално четиво, което не само дава успешни рецепти за бизнес, но и превръща стерилния корпоративен свят на продажбите в едно лично пътешествие през хора, характери и самоизграждане. До и след „Взимането на парите“ Аничкин вещо чертае вълнуващи, душевни приключения, от които си струва да опитате!

 

Цитати от изданието „Вземете парите! Българската книга за продажби”, Хари Аничкин

 

Когато сте пред клиента с продукта в ръце и той го харесва, вземете парите и му го дайте, пък пос ле ще обсъждаме какви стратегии са можели да бъдат приложени!

Хари Аничкин (бизнес консултант и търговец)

*

Ако си в бизнеса и не правиш пари, то какъв бизнес е това? Защото, ако не правиш пари, ти фалираш.

Шефкет Чападжиев (предприемач)

*

Може би най-важно от всичко е да имаш визия, защото с нея даваш перспектива на хората!

Саша Безуханова (икономист)

*

„Когато крайната цел е ясна, както и публиката, на която изпращате посланието – стъпките и инструментите са просто скелето на добре свършената работа!”

Ива Екимова (пиар)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *