Как да защитите своя стъклен iPhone 8?

IPhone 8 поддържа Qi безжично зареждане и затова Apple направи гърба на телефона целия в  стъкло. Технологичният гигант многократно е заявявал, че използва най-силното стъкло, което някога е поставяно върху смартфон досега. И все пак стъклото е стъкло и въпреки всичко може да бъде надраскано и счупено.

 

Ето защо имате истинска необходимост от калъфи за iPhone 8, които да пазят вашето ново бижу от счупване или понижаване на качеството на работа. Възможно е обаче протекторът да има способността да пречи на функцията за безжично зареждане.

 

Един от начините да защитите своя нов смартфон от Apple, без да възпрепятствате безжичното зареждане, е да използвате кожени кейсове за iPhone 8. Ето някои от любимите ни такива, които можете да намерите за iPhone 8 точно сега.

 

Забележка: iPhone 8 има точно същите размери като iPhone 7, което означава, че можете да използвате кейсовете, предназначени за iPhone 7, и в този случай.

 

bestskinsever.com

 

Не може да се отрече, че bestskinsever.com имат наистина тънки, качествени кожи, които ще покрият напълно вашия iPhone 8. Точно так. Не само че можете да получите кожа, която да покрива гърба на телефона ви, но тя ще се погрижи и за екрана ви. Освен това можете да избирате от гланцови или матови покрития. Това пък означава, че можете да изберете как са изглежда вашият iPhone 8 с избрана кожа и така да изразите своите стил и вкус.

 

Кожените покрития започват на цени от $ 8.99, но те могат да ви струват до $ 11.99, в зависимост от това кое покритие или кои покрития (отпред, отзад или и двете) изберете.

 

dbrand

 

Вероятно сте чували за dbrand преди. В края на краищата те са “ние сме буквално навсякъде”, и това ви дава наистина красиви кожи за всички видове телефони, включително кейсове за iPhone 8.

 

Не само dbrand ви позволяват да покриете телефона си в кожата, но също така има много възможности за дизайн. Можете да получите протектори, които изглеждат като дърво, метал или други мотиви. Плюс това можете да получите и кожи за предната част на телефона си, като ви дават възможност да имате ефект с цели два тона.

 

Задното покритие от dbrand за iPhone 8 ще ви струва $ 9.95; ако решите да получите и предно покритие, това ще ви струва $ 15,90.

 

Slickwraps

 

Подобно на името му, Slickwraps прави кожи, които покриват целия телефон, а не само гърба.

 

Кожените калъфи за iPhone 8 от Slickwraps се прикрепват иновативно и качествено и ако някога, по някаква причина решите да ги премахнете, те няма да оставят никакво лепило или други следи зад себе си. Плюс това, ако по някаква причина имате увреждания на продукт, Slickwraps предлага 30-дневна политика “goof”, което означава, че ще ви изпрати заместител, ако имате нужда от такъв.

 

Slickwraps се предлага в голямо разнообразие от дизайни и цветове. Всичко от едноцветни материи, та чак до различни текстури като дърво и метал. Те дори предлагат някои супер готини персонализирани дизайни на филмови герои и представители на съвременната поп-култура.

 

А Slickwrap ще ви струва $ 23. Въпреки това, те хвърлят в закалено стъкло защитен екран, който драстично ще намали шансовете ви да надраскате екрана.

 

Е, избрахте ли? Ако не сте, разгледайте сайта ни за още страхотни предложения, с които да държите в пълна безопасност своя телефон. Всички необходими калъфи за iPhone 8 са тук!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *