Какво да подарим на ученик за първия учебен ден?

С удрянето на първия училищен звънец много семейства вече са изразходвали огромни бюджети за закупуването на тетрадки, учебници и учебни приспособления. Ако и вие имате ученик в семейството, вероятно искате да му подарите нещо, което да го усмихне и да го мотивира да минава с лекота през трудностите на учебния процес.

Онлайн магазинът Shturo.com ви предлага няколко идеи за оригинални подаръци за ученици.

Абсолвентска шапка за дипломиране

Можете да припомните на своето дете, че упоритият труд и постоянство се отплащат, като им подарите забавна абсолвентска шапка за дипломиране.

Целта на всяко обучение е ученикът да получи знания и умения, а също и да получи своята диплома. Всички знаем кои са традиционните емблеми на тържеството за дипломиране като академична шапка с пискюл и черна тога. Добър начин да покажете на детето си, че вярвате в неговите способности, е да му подарите този аксесоар още в началото на учебната година. А защо и да не си направите обща снимка?

Масичка за легло Laptray Pro

Ученикът ви ще може най-добре да се подготви за утрешния ден, ако му създадете комфорт и удобство за учене. Подходящ начин да го направите е като му подарите тази преносима сгъваема масичка, която може да се ползва като масичка за легло, стойка за книга, поставка за лаптоп или като обикновена странична масичка за чай и кафе. За дългите дни и вечери в четене за предстоящ изпит, масичката разполага с вградена лампа за четене.

Георграфска скреч карта на света

Тя не само ще подобри знанията по география на вашия ученик, а и ще провокира желанието му да пътува и опознава света. Картата включва подробни георграфски детайли като доста малки държави, големи и по-малки градове, екзотични оствори и други туристически атракции. Въпреки многото си детайли тази скреч карта на света е изработена с изключителна прецизност, което я прави ясна, четивна и лесна за скречване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *