Избери „Кариера в България. Защо не?“

Кариера в БългарияОстава по-малко от седмица до най-мащабния и интересен форум за българи с опит и/или образование в чужбина „Кариера в България. Защо не?“. Регистрацията е  безплатна, но задължителна тук!

Искаш да развиеш своята кариера в България?

Може да се срещнеш лично  с над 60 изложителя от  топ български и международни компании, неправителствени организации и институции. Дори да не успееш да присъстваш, с регистрация и твоето съгласие, автобиографията ти ще достигне до водещи работодатели в България.

Не търсиш работа, но обичаш да участваш в семинари и конференции?

Над 40 лектора ще се включат в интересната семинарна програма – от лекции и дискусии с водещи експерти за перспективите в България, през истории за успеха в родината и причините да останем тук, до тенденции в различни сектори в разговор с професионалисти. Семинарната програма съдържа още фирмени презентации, работилници за намиране на работа, кариерни консултации и други.

Интересуваш се от НПО сектора?

Тази година форум „Кариера в България.Защо не?“ цели да покаже не само какви фирми и лектори има в България, но и готините хора, които са се завърнали в България и са стартирали страхотни инициативи. Те ще споделят за дейностите, с които се занимават в нетуъркинг част на форума, която ще се проведе от 11:00 до 13:00.

Искаш просто да се забавляваш?

Форумът предоставя многобройни възможности за контакти и мрежуване с лектори, работодатели, а и много други българи с опит и образование в чужбина. След заетия ден, от 21 часа в Студио 5 се събираме за афтър парти с награди, музика, танци и хубаво настроение!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *