Ивелин Иванов, 158 ООД, Варна

IvelinIvanov158 ООД насърчава и подпомага IT и Уеб предприемачество. Мисията на компанията е да генерира и изпълнява оригинални идеи, подтикнати от потребностите на пазара. Глобалната цел да бъдат новатори и модел за подражание насържава екипа да организира събития в подкрепа на предприемаческата общност в България.

158 ООД е организатор на Startup Weekend Варна като активно подкрепя и подпомага организирането на събитието и в други градове. Това събитие помага на млади предприемачи и ентусиасти с идеи, да получат опит в сформирането на екип и стартирането на нов бизнес в рамките на 54 часа.

158 ООД заедно с още няколко софтуерни компании организира “Master class” във Варненски свободен университет „Черноризец Храбър”. Проектите зададени на “Master class” са реални, разработвани от различни софтуерни фирми, като са практически и пряко рефлектират и разширяват пазара на труда за IT специалисти.

Мениджърският екип на 158 изнася лекции в Икономически университет – Варна, консултантски и дискусионни семинари в Swinburne University of Technology, Melbourne. През месец ноември се проведе първата за Бъглария “Сloud” конференция на която служители от 158 ООД взеха участие като лектори и участници.

158 ООД участва в неправителствена организация, чиято цел е създаване на среда за млади специалисти и креативни личности във Варна, където те ще могат да работят в екип, да обменят идеи и да бъдат полезни един на друг. Крайна цел е тяхното лично развитие в областите, в които всеки един тях е решил да се развива и специализира.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *