Започна записването за безплатната образователна инициатива на Мусала Софт LEARN FROM

Мусала Софт започна приемането на кандидатури за безплатната образователна инициатива Learn from the masters 2018. Записването за обученията ще продължи до 31 август 2018 г. Курсът ще започне в средата на септември 2018 г. и ще продължи до януари 2019 г.

Learn from the masters е мастърклас, базиран на дългогодишния опит на Мусала Софт в обучението и развиването на ИТ таланти. Предназначен е за специалисти с базов или без опит в разработването на софтуерни решения, които планират дългосрочна кариера в областта на информационните технологии. Програмата предоставя необходимата стабилна основа и възможности за широк спектър от технологично, професионално и личностно развитие в ИТ като успешно комбинира  теоретични знания и практически примери с конкретни технологии.

Курсът е подходящ за студенти от технически специалности, които са в последните години на своето обучение, както и за специалисти, завършили кратки курсове по програмиране. За удобство на курсистите, занятията ще се провеждат извън работно време и през уикендите.

Програмата включва обучение по езиците C, C++, C# и Java. Тя представлява комбинация от теоретични и практически знания и има за цел да даде стабилна широка основа за развитие в сферата на софтуерните технологии. Успешно приключилите курса ще получат сертификати, а на подходящите кандидати ще бъде предложено да се присъединят към екипа на Мусала Софт.

Всички, подали кандидатури, ще бъдат поканени на информационна среща и ще преминат тест за определяне на нивото. Финалистите в подбора ще трябва да се явят и на техническо интервю.

Лектори в обученията ще бъдат както доказани външни експерти в обучението по програмиране, така и опитни специалисти от екипа на Мусала Софт, които провеждат специализирани вътрешни тренинги за служителите на компанията.

Обучението е подготвено от трейнърите на Мусала Софт Мирослав Миронов и Ангел Георгиев.

Мусала Софт ще се свърже с всеки, проявил интерес и попълнил регистрационна форма за Learn from the Masters 2018, за да избере участниците в програмата.

За повече информация и кандидатстване http://www.musala.com/training/learn-from-the-masters/ и masters@musala.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *