Започва SoftUni Tech Fest 2017

17862607_1361763613861769_6323338563067360059_n

Започва SoftUniTech Fest 2017!

SoftUni Tech Fest е технологичен фестивал – състезание, което събира на едно място ученици, студенти, професионалисти и технологични ентусиасти от цялата страна, за да търсят и разработват иновативни решения на проблеми от съвременния свят, съобщи pixelmedia.bg.

В състезанието може да участва всеки с интерес към информационните технологии, програмирането, дизайна, мултимедията, дигиталния маркетинг, роботиката и други, като целта е да се съчетаят всички тези знания за реализация на креативна идея с реално приложение и полза за обществото.

SoftUni Tech Fest е двудневно събитие, което ще се проведе на 3 и 4 юни в сградата на СофтУни в София.

В продължение на два дни имаш възможност сам или с твоя екип да работиш усилено върху идея, на която да дадедеш живот и бъдеще.

По време на SoftUni Tech Fest участниците разработват своите идеи в пет категории, като могат да участват в отбори до 5 души или индивидуално. Изискването е всички участници / отбори да изпратят идеите за проекти до 24 май, след което ще бъдат избрани най-добрите такива, които ще бъдат поканени да доразработят проектите си на 3 и 4 юни.

Общият награден фонд на SoftUni Tech Fest е на стойност 10 000 лв. Спечелилите първо място към основните категории (софтуерни и уеб приложения, сайтове, дизайн и мултимедия и роботика), получават парична награда от 500 лв, както и други подаръци.

Категориите, в които можете да участвате, регламента на състезанието и неговата програма вижте тук:
http://techfest.softuni.bg/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *