Забавни логически игри за двама

3 KEY escape rooms София игри за двойки подарък.

3 KEY escape rooms София игри за двойки подарък.Екипните логическите игри са страхотен начин да разпуснеш с близки хора, да се забавляваш и в същото време да развиваш мисленето си. Че упражняват ума ти – това се подразбира. Но дори повече от това те те провокират да общуваш пълноценно в рамките на отбора, оценявайки силните страни на другите играчи и развивайки собствените си умения.

Много двойки търсят забавление, с което да разчупят връзката си и да я направят още по-силна. Това направи игрите в Стаи на загадките особено популярни изживявания за влюбени и то не само по Свети Валентин. Защото ключът към любовта е в разнообразието, екипността и смелостта пред предизвикателствата.

Тези екипни игри (за 2 до 7 души ) са известни още като Стаи за бягство (от „escape rooms“) или Стаи на триковете. Те разказват своя история, крият много неподозирани трикове, логически пъзели и причудливи предмети, които да използваш на точното място и в правилния момент, за да се измъкнеш в рамките на 60 минути. Много двойки избират такива приключения, защото те са комбинация от необичайно забавление и упражнение по партньорски умения. И могат да се подарят под формата на персонализиран ваучер за игра – уникална изненада за нея или за него.

Поводите за такъв подарък–изживяване могат да са най-различни: рожден ден, годишнина, Денят на влюбените, 8-ми март, Коледа. Но най-любопитният повод за игра в ескейп рум е… предложение за брак! Стаята “Детективът & Машината на времето” става съучастник на такива романтични моменти вече няколко пъти, като възлюбената изненадващо открива годежния си пръстен на романтично място по време на самата игра. Любопитно е, че една от двойките, казали си „Да“ в Стаята на Детектива, се среща отново с 3KEY екипа преди сватбата си, за да отбележи с игри в “Тайният Бар на Ал Капоне” ергенското и моминското парти на влюбените. ☺

Забавлението в Стая на загадките е факт. Но ползите от това предизвикателство за развиване на връзката са изненадващо големи! Изумително е как само за 60 минути се проявяват много черти от характера, а полезни партньорски умения може да се упражнят и засилят. Ето примери:

  • Средата (декора) е необичайна и това те провокира да проявиш необичайно поведение: превръщаш се в откривател на улики или партньора ти изненадва и двама ви с бърза мисъл и съобразителност;
  • изправянето пред загадки от различен тип и с различно ниво на трудност провокира двойката да коментира различни решения, да се изслушва и да се доверява на чуждата идея;
  • стремежът да се постигне успех в ограниченото време подлага на изпитание търпението на партньорите, докато общата цел ги стимулира да намерят изхода като единен екип;
  • Общуването по време на ескейп игра ангажира всички сетива и се случва тук и сега – нещо безценно в днешното време, доминирано от технологии и социални мрежи.
  • създават се спомени за цял живот. Всяка една Стая на загадките е уникална и неповторима. Не само, защото може да бъде изиграна еднократно, но и защото изживяването в нея зависи от начина, по който играчите „влязат в роля“ и взаимодействат с нея. Това остава мили и лични спомени за дълго.

Стаите на загадките са събуждащо същността ти изживяване, което развива партньорски умения и укрепва връзката между хората. Вземи логично и емоционално решение – изпитай ескейп емоцията лично! ☺ Да запазиш час за игра или да поръчаш подаръчен ваучер за такова изживяване е лесно – онлайн или по телефона.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *