„Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти”

И тази година форумът „Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти” ще срещне студенти с техни бъдещи работодатели.

В рамките на деня посетителите ще имат възможността да посетят щандовете на едни от най-желаните фирми-работодатели и да се запознаят лично с хората, които подбират новите служители на компаниите. Всяка година посетителите получават шанса да надникнат „в кухнята“ на най-големите работодатели, опериращи в тези сектори, да научат повече за работния процес и да разберат повече за професионалната среда в България, с което да се доближат още повече до мечтаната работа.

Няколко съвета от нас към студентите:

  • Подгответе своето CV – опитайте се да споделите колкото се може повече неща за вас. Не забравяй, че шансът е на страната на подготвените!
  • Проучете предварително компаниите, които са ви интересни – пълния списък може да следите на страницата на събитието: https://careerdays.bg/bg/economy-careerdays/participants
  • Облечете се подходящо за случая – нали помниш онази стара българска поговорка: “По дрехите посрещат, по ума изпращат”. Не забравяйте максимата – няма да имате втори шанс да направите добро първо впечатление!
  • Носете си широка усмивка и добро настроение! И се забавлявайте!

Събитието се провежда под патронажа на проф. д.ик.н. Стати Статев – Ректор на УНСС и се организира от JobTiger съвместно с Междууниверситетския център за развитие на кариерата при УНСС и Студентски съвет при УНСС.

Всички участващи компании и пълната информация за форума може да разгледате тук:
https://careerdays.bg/bg/economy-careerdays

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *