Две български семейства получиха шанс да сбъднат своята мечта

За пета поредна година български семейства с репродуктивни проблеми получиха шанс да сбъднат мечтата си за бебе, благодарение на кампанията „Пожелай си!“. Инициативата се организира от клиника New Life – Пловдив, която дари две ин витро процедури на връх деня на родилната помощ – Бабинден.

Тази година кампанията протече с позитивни послания, а целта бе участниците да изпращат вдъхновяващи снимки. Снимките на победителите са качени в страницата на “Пожелай си!”, в официалният сайт на клиниката: www.newlifeclinic.bg и Фейсбук профилите на лечебното заведение.

И тази година популярни личности също се ангажираха в подкрепа на двойките с репродуктивни проблеми – Деси Бакърджиева, Александра Петканова, Ева Веселинова, Ивета Григорова, Ива Екимова, Деси Зидарова и много други.

„Благодарим на всички участвали. Винаги сме на разположение да предложим помощ от всякакъв характер на двойките с репродуктивни проблеми. Щастливи сме, че заедно успяхме да напълним интернет пространството с усмивки и любов в подкрепа на хората, които имат една истинска съкровена мечта“, коментират от инвитро центъра.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *