ВУЗФ ще отпразнува 15 години със специално събитие

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) ще отпразнува 15-тата си годишнина със специално събитие 15 за следващите 15. Кой ще успява през следващите 15 г. и защо?”, което ще се проведе на 21 юни 2017 г. от 14 часа в София Хотел Балкан.

Форумът ще очертае тенденциите и предизвикателствата пред съвременното образование и бизнес образованието в частност.

Преподавателите във висшето училище ще разкажат за модерното учебно съдържание и новостите в преподаваните дисциплини, с което ВУЗФ е лидер в бизнес образованието в България. Заедно с това ще покажем ВУЗФ през погледа на нашите партньори, като споделим опита си при създаването на успешни магистърски програми с бизнеса и ще разкрием някои от най-новите ни проекти.

Ще покажем резултатите за тези 15 години изграждане и развитие на висшето училище – през очите на нашите студенти, докторанти и алумни общността. Но преди всичко ще отправим поглед към университета на бъдещето, като дадем отговор на основния въпрос, който поставяме във фокуса на събитието – Кой ще успява през следващите 15 г. и защо?

На събитието са поканени представители на държавните институции, на академичните и научните среди, на бизнеса, гости от чужбина, приятели и партньори на ВУЗФ.

Повече за събитието вижте на специалния ни сайт – http://15years.vuzf.bg/